Yhteystiedot

Yhteystiedot

4works Oy
Fredrikinkatu 61 A 17
00100 Helsinki
Y-tunnus 2955197-3

Tekijat.4works.fi -palvelu on osa 4works Oy yhtiötä, 
johon kuuluu myös 4works laskutus- ja kevytyrittäjäpalvelu.

Sähköposti: asiakaspalvelu@4works.fi
www-sivut: www.4works.fi

Tekijä – jos kevytyrittäjyys kiinnostaa rekisteröidy 4works-laskutuspalvelun käyttäjäksi

Tekijat.4works.fi on 4works-laskutuspalvelun käyttäjien ilmainen markkinapaikka ja työkeikkoja välittävä palvelualusta, jonka avulla voit saada
itsellesi sopivia työtehtäviä.
Rekisteröidy 4works-laskutuspalvelun käyttäjäksi ja aktivoi Poseidon käyttöösi niin saat työtehtäviä välittävän palvelun ja laskutuksen samasta
paikasta, superedullisesti.

Luo käyttäjätunnukset palveluun, se on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Saat 50 euron arvoisen aloitusedu

Saat heti rekisteröitymisen  jälkeen sähköpostitse omat tunnuksesi. Sähköpostiosoitteesi tulee olemaan käyttäjätunnuksesi järjestelmässä. Rekisteröitymällä hyväksyn 4works-laskutuspalvelun tietosuoja- ja henkilörekisterikäytännön.

Yrityksen vastuuhenkilöt ja perustajat

Raija Wirkkala Blomster
Johtaja

Raija on toiminut myynti- ja markkinointialan yrittäjänä ja tuntee hyvin taloushallinnon ja henkilöstöasiat.

Mauri Koskenniemi
Talous ja henkilöstö

Mauri on toiminut pitkään yrittäjänä mm. henkilöstöpalvelu- ja ravintola-alalla sekä lisäksi hänellä on vahva osaaminen henkilöstö- ja palkkahallinnon aloilta.

Micael Blomster
Pohjoismaiset markkinat

Micael on toiminut mm. Suomen Yrittäjien hallituksen jäsenenä ja Suomen Yrittäjien Ruotsin valiokunnan puheenjohtajana ja toimii nyt yritysneuvojana ympäri Suomen ja Pohjoismaiden.

Yhteisövastuu

4works Oy tukee Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä

4works Oy tukee SPR:n toimintaa Ukrainan hyväksi.

“Olemme kaikki pitkänlinjan yrittäjiä, joilla on kokemusta ja tietoa, vaikka muille jakaa. Siinä olikin yksi syy, miksi kehitimme 4works laskutuspalvelun. Markkinoilla oli pula monipuolisesta laskutuspalvelusta, jota voisi käyttää sekä yksityishenkilöt, kevytyrittäjät että yksityisyrittäjät. 4works on suunniteltu alusta alkaen asiakaslähtöisesti, sillä kokeneina yrittäjinä tiedämme, että menestyvää yritystoimintaa ei luoda asiakkaiden kustannuksella, vaan heitä palvelemalla. Päämäärämme on tehdä 4worksistä markkinoiden paras laskutuspalvelu ja sitä siivittämään on kehitetty asiakkaidemme hyödyksi myös ilmainen markkinointikanava ja nettisivusto tekijat.4works.fi jota kehitetään koko ajan lisää.”